15. tra 2012.

JJ Cole Broadway!!!!!!!!



Savrsen Bugaboo x Chicco I-Move mix  ;)



Idealna kolica, koja su izbacena par mjeseci prekasno za nas. Imaju najbolja obiljezja kolica tipa Bugaboo Cameleon i Chicco I-Move. Pravi mali krizanac ;)


Za sad ih nisam pronasla u EU, ali prodaju se preko americkog Amazona, pa se tako mogu naruciti. Carinska stopa na  djecja kolica su 0, pise na internetskim stranicama carinske uprave, a za neka druga davanja treba provjeriti. Dakle...                                      

                                                                 Tata, i ja bi toooo


JJ Cole (mislim da je Americka firma), cije smo vrece za zimu kupili za Bebu  Miu,  od 11. mjeseca 2011. u prodaji nudi i odlicna kolica i auto sjedalice koje su dodali svojoj zbirci proizvoda.Spadaju u Tomy grupaciju, a ova kolica su malo update-ana varijanta vec postojecih kolica First Years Wave stroller.  Inace su poznati po torbama za kolica, BundleMe vrecama za AS i kolica u dvije velicine, raznim dodacima za kolica i korisnim stvarcicama za mame i bebe.


        Bundle Me Urban na Bugaboo Frog kolicima. Kupili smo ovakvu sivu vrecu.





Broadway  kolica su  na "internetsko" trziste dosla malo prekasno za nas. Zalim, smrc, jer bi to bila ( po meni) idealna kolica za kakvima sam tragala. Ako dodju na nase trziste mozda me dovedu u napast. Provezla bi ih barem na probnu voznju ;)



JJ Cole Broadway su totalno luksuzna kolica s reverzibilnim sjedecim mjestom!!! Kao kod Chicco I-Move - okrece se sjedalo i rucka, jednom rukom!!!! I Lako se sklapaju.


Osim toga  Iz kolica s kosarom za bebe u nekoliko pokreta pretvara se u sjedeca kolica, dakle i veca beba moze imati ravan krevetic za spavanje i sjedalicu kad se probudi.
  Kolica maju i svoju AS JJ Cole Newport, ali imaju i adaptere
 na koje pasu i neke druge AS, pise na njihovoj stranici, 
JJ Cole AS navodno ima najbolje ocjene. 


  Standardno dolaze u crnoj boji, ali za razliku od Chicco I-Move moze se kupiti krovic u drugoj boji, i BundleMe vreca u istoj, pa kolica mogu imati sasvim drugaciji novi look. 



























                                  U lila i pinkish izdanju :)









0 komentari:

Objavi komentar