16. tra 2012.

BundleMe




BundleMe od JJ Cole su odlicne vrece za kolica. Pasu na nase Beebop :), Bugaboo, I'Coo, Joolz i druga slicna kolica.

Proljece je savrseno vrijeme za kupovinu zimskih stvari!!!! Sad su snizenja i na Ebay.de sam nasla super povoljne ponude za zimske vrece i pokrivace za kolica.
Zbog toga smo, osim nove presvlake za ljeto, narucili i JJ Cole sivu BundleMe Urban toplu vrecu za sva kolica (tipa Bugaboo (Boo-like) i druga slicna) i jednu super jaku zimsku  "eskimo-iglu" vrecu BundleMe Arctic. Volim imati vrece za kolica za razlicita godisnja doba. Recite da sam razmazena, ali mislim da je bebici ugodnije, tako da imamo zimsku proljetno-jesensku ili za prelazna razdoblja i ljetnu laganu.
BundleMe vrece se rade u dvije velicine, kraca za AS i kolica do godinu dana  i duza za kasnije. Mi smo uzeli obje u duzoj varijanti. Miica ima vec 9 mjeseci, a za AS imamo odlicnu Osann vrecu za As i kolica.



BundleMe Urban je vreca napravljena vise za proljece i jesen nego zimu, srednje je  debljine, jako mekana i udobna. Dosla nam je u pravo vrijeme, kako je malo hladnije ovih dana, odmah smo je stavili na sjedeci dio i Miica se sad napokon vozi u tome ;) Sve do sada se vozila iskljucivo u AS, a i u ovom "sportskoim" sjedecem dijelu voli onaj polulezeci polozaj na koji je navikla u AS.Na slikama se ne vidi bas dobro, ali ispod vrece sam stavila Osann baby nest, naravno bez pokrivaca, da nasoj bebici bude sto udobnije i mekse.







 Za drugu, BundleMe Arctic mi je zao da nije bila siva, lilasta ili pinkish na ponudi, da nam pase po bojama. Vise je bezasta, ali ima fuksija pink patente pa cemo za zimu kupiti neki takav krovic ili dati sivati. Debela je, ne propusta vlagu izvana i pravo je toplo gnjezdo za malce





 (Sve kupujemo na njemackom Ebayu i Amazonu jer nam bez problema dostave kod prijatelja u Sloveniju, ili kumova u Njemackoj pa nam oni proslijede u Slo. Cijene budu povoljnije nego kod nas, pogotovo kad je snizenje. Nismo narucivali s americkih stranica jer je kompliciranije s dostavom, duze i skuplje, a moze i carina u EU raditi probleme. Puno trgovaca ne salje u Hr, a ako da, cesto se ima problema s nasom carinom.) 

0 komentari:

Objavi komentar