29. ožu 2012.

Nova presvlaka za kolica :)


Nas tata nam je narucio ovu preslatku pinkish Babies Deluxe Rosabelle proljetnu presvlakicu, krovic i lagani "footmuff" za svoju princezicu.
http://www.babiesdeluxe.com/new/index.asp





Sve presvlake i dodatci za Bugaboo pasu i na nasa OSANN BEEBOP kolica, a nekoliko firmi ih prodaje preko ebay-a i amazonam, a inace ih prodaju u trgovinama s djecjom opremom. Mi smo narucili Babies DeLuxe presvlake. To su jedne od "boljih" i po izgledu i po cijeni (dosta su kostale) hmmmm ;) Babies DeLuxe cak radi presvlake i za Stokke kolica.
Kako Bugaboo obozavatelja ima po cijelom svijetu, moze se lako naruciti unikatnih presvlaka iz UK, US i Australije. U Australiji su razvili malu tekstilnu  industriju oko toga.

Sve sto pase na Bugaboo pase i na O. Beebop kolica (ponavljam jos jednom).
Npr, odlicna  zastitna presvlaka
http://www.koeka.com/en-us/product/0375/shop-online/on-the-move/1012--12-001/florence-buggy-cover.aspx

http://www.isleofdogs.de/products/de/Produkte/Textilien/Bugaboo-Sommereinlage/Bugaboo-Sommereinlage-mit-Fleece.html  jos jedna ljetna presvlaka za sjedalo

http://www.miaundmausshop.de/product_info.php/info/p1981_Le-petite-Beurre---Bugaboo-Sitzeinlage-Sitzbezug.html i jos jedna


http://www.babymoomaa.com/default.html  definitivno jedni od boljih custom made setova  presvlaka iz Australie

http://www.dimplesshop.com/mastco.html  malo drugacije presvlake i krovici


Zanimaju me jos i ove presvlake. Ima ih za kupiti u Njemackoj i kostaju oko 80 €, samo za sada ne mogu naci nikakav link za internetsku prodaju.







0 komentari:

Objavi komentar